maanantai 9. lokakuuta 2017

Minä

Olen 16-vuotias Tredun Kangasalan toimipisteen opiskelija. Opiskelen toista vuotta hotelli-, ravintola- ja cateringalalla. Valmistun kokiksi vuonna 2019.

 Vapaa-aikani käytän kavereiden näkemiseen, ja puolivuotiaan koirani hoitoon. Koirani Viuhdin aikuistuttua haluan käyttää sitä kotimaan koiranäyttelyissä, ja mikäli menestystä riittää niin Suomen ulkopuolellakin.

 Kokin opinnot suoritamme koulussa käytännön työllä. Pyöritämme yhdessä muiden alan opiskelijoiden kanssa opetusravintolaa, sekä valmistamme myytäviä annoksia. Jokainen päivä keittiöllä on näyttöpäivä, mikä tarkoittaa sitä, että opettaja arvioi jatkuvasti opiskelijoiden työntekoa. Arviointeja tekevät myös koulun ulkopuoliset henkilöt työssäoppimispaikalla, sekä mahdollisissa kesätöissä.

 Tavoitteeni on valmistua kokiksi ja päästä mahdollisimman nopeasti alan töihin. Tahtoisin myös tulevina vuosina saada kesätöitä, ja mahdollisesti vielä opiskelun aikana työssäoppipaikan ulkomailta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti